Maar ik ben toch helemaal niet artistiek?

Tijdens de zomer-kunstweek gaan we niet op zoek naar je artistieke zelf, maar naar jouw authentieke verhaal. Herinner je je nog dat toen je klein was mislukken niet bestond? Je tekende, schilderde, zong en danste vanuit je eigen kern. Het was het plezier dat telde, niet het resultaat.

 

Dat plezier staat tijdens de zomerweek voorop! Door vanuit je intuïtie te werken en gewoon aan de slag te gaan, wordt het proces belangrijker dan het resultaat. Je verbindt je opnieuw met de creatieve energie daie we allemaal in ons hebben en mag als een kind genieten van het moment.

 

Wat kan ik verwachten?

Het draait deze week helemaal om jou! Daarom is veel inbegrepen, zodat je nergens aan hoeft te denken en echt tot rust kunt komen. Je hebt alle ruimte om je eigen talenten te ontdekken en ontwikkelen.

 

 

Van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus werk je in een groep van maximaal 6 personen. We starten elke ochtend om 10.00 uur met koffie, thee en iets lekkers en eindigen om 16.00 uur. Het gaat om verkennen en ontdekken, en met kleur of woorden vorm te geven aan wat jou bezighoudt.

 

De dag ziet er ongeveer zo uit:

10.00 uur inloop met koffie en thee

10.30 uur stiltewandeling door het bos of meditatie, zodat je kunt landen

11.00 uur intuïtief schilderen / schrijven (beide kunstvormen komen deze week aan bod)

12.30 uur lunch

13.30 uur intuïtief schilderen / schrijven (beide kunstvormen komen deze week aan bod)

15.00 uur opruimen en gezamenlijke nabespreking

16.00 uur afsluiting

 

Materiaal

Gebruik van verf, paletmessen, kwasten etc. en een schildersdoek van 60 x 60 cm of 60 x 90 cm zijn bij de prijs inbegrepen. Afwijkende formaten zijn in overleg beschikbaar.

 

Eten en drinken

Voor koffie, thee, water en een gezonde lunch wordt gezorgd, zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt. Heb je een voedselintolerantie of allergie? Laat het ons vooraf weten. Dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Kosten

De zomer-kunstweek kost € 325,- per persoon. Dit is inclusief koffie, thee, water, lunch, materiaal en een standaard schilderdoek.

 

Locatie

De zomer-kunstweek vindt plaats in het Carré Atelier op het terrein van de Willem Arntsz Hoeve in Den Dolder. Het atelier ligt aan de rand van het bos en de heide. De groene omgeving nodigt uit tot stilte en verwondering. Afhankelijk van het weer en je eigen voorkeur wordt binnen en/of buiten gewerkt.

 

Begeleiding

Je bent deze week de gast van kunstenaarsechtpaar Koen en Dees Wilgehof-Sodaar. Behalve dat zij de nodige opleidingen genoten, zijn zij mensen van de praktijk. Ook voor hen geldt dat de schrammen van het leven hen hebben gemaakt tot wie ze vandaag zijn: verbinders en vertellers. Hun kennis en ervaring delen ze graag met jou, zodat jij vanuit verbinding met jouw verhaal verder kunt.

 

Koen Wilgehof-Sodaar

Niet opgeven, buiten gebaande paden durven gaan en blijven geloven in dromen en passie is Koens stelregel. Kwetsbaar zijn, ongeacht wat anderen daarvan vinden is waar hij kracht uit haalt.

Koen is al ruim 36 jaar beeldend kunstenaar en zelfstandig ondernemer. Daarnaast volgde hij de basisopleiding Coach Zijnsoriëntatie en verdiepte zich in Kunstzinnige Levenscounseling.

 

Dees Wilgehof-Sodaar

Van kleins af aan is Dees gefascineerd door verhalen. Al tijdens haar studie psychologie werd duidelijk dat daar haar passie ligt: het vertellen van haar eigen verhalen en die van anderen.

Dees verdiepte zich in de VS in de mondelinge traditie van overlevering. Na het afronden van de Schrijversacademie, specialisatie storytelling, draagt zij nu een schat aan informatie met zich mee.

 

Aanmelden

Aanmelden voor de zomer-kunstweek gaat heel eenvoudig door een mail te sturen.

 

 

 

CONTACT

 

klik hier om een mail te sturen

 

+31 [0]6 212 88 306